Om bloggen

Jeg har gennem en årrække gerne villet skrive en bog om kreativitet. Nu er jeg gået i gang, og på bloggen her kan du følge processen gennem uddrag fra bogens forskellige afsnit, efterhånden som de bliver til.

Jeg har en blandet kunstnerisk karriere bag mig. Lagde ud som skuespiller efter endt uddannelse på Skuespillerskolen v/Aarhus Teater (nu Den danske Scenekunstskole). Blandede det i en årrække med sang og koncerter. Ti år senere debuterede jeg som romanforfatter og har indtil nu skrevet tre romaner samt en del dramatik.

Sideløbende har jeg haft en interesse for menneskelig udvikling, både kropsligt og psykisk i form af selvudvikling og mentalt og åndeligt i form af meditation og introspektion.

Jeg har undervist i de kreative fag, jeg udøver, gennem mere end ti år og dertil også i mindfulness og i kreativitet som et fag i sig selv. Sidstnævnte kommer af, at jeg har sat mig bredt ind i forskningen i kreativitet og forsøgt at formidle det til de kreative unge, jeg har haft med at gøre, især i teatersammenhæng.

Den kommende bog er en slags syntes af alt det; interesser, erfaringer, faglighed og en passion for at nå ind til kernen af de ting, jeg beskæftiger mig med.